Alvdal IL

 

Besøksadr: Steimoegga idrettspark, Huseidalen 37  

Postadr: 2560, Alvdal  

Telefon:

e-post: ail@alvdalil.no

org.  nr.: 945 905 794

bankonto: 1895.06.00922 

 

Skip Navigation Links.
Skip Navigation Links.

Synnøves idrettsstipend 2016

idrettstipendet 2016
(foto: Ole Sylte Heggset)

Synnøves idrettsstipend for 2016 ble tildelt Torstein Sagbakken og Turi Storstrøm Thoresen (her representert ved mor Hilde) under NHO seminaret i regi av Norsk Mandelpotetfestival på Steimoegga idrettspark. Stipendet skal være en annerkjennelse for yngre utøvere, og tildeles ungdom i alderen 15-20 år som representerer Alvdal il og som har utmerket seg som leder, trener, dommer eller sportslige prestasjoner. Formålet med idrettsstipendet er å inspirere og motivere ungdom til satsing på aktivitet og idrett i ungdomsårene. Stipendet er på kr. 5.000,-

I juryens begrunnelse for tildeling av Synnøves idrettstipend 2016 fremheves dette for prisvinnerne:

Torstein Sagbakken
Trener, spiller, speaker og dommer i sesongen 2016, det i en sesong han egentlig skulle legge opp. Han tok utfordringen som trener, på strak arm i vinter da vårt G16 lag stod uten trener. Han gir mye av seg sjøl, og vi har stor tru på Torstein både som spiller og trener for framtida.

 

Turi Storstrøm Thoresen
Turi har over flere år vært i norgestoppen i skiskyting i sin aldersgruppe. Hun flyttet til Lillehammer og begynte på NTG som 16-åring for å satse fullt på sin idrett. Hun har tatt individuelle nm medaljer som junior både i 2014 og 2015. I februar i år ble hun juniorverdensmester i stafett for Norge. Turi er en fremragende representant og en utøver som legger ned mye arbeid i sin treningshverdag for å nå sine mål.


Vi gratulerer begge med årets Synnøves Idrettsstipend og håper de fortsatt får framgang på idrettsarenaen i årene som kommer.

 

I tillegg til disse to ble også Heine Bjørkedal Jenssen og Jo Streitlien nominert.