Alvdal IL

 

Besøksadr: Steimoegga idrettspark, Huseidalen 37  

Postadr: 2560, Alvdal  

Telefon:

e-post: ail@alvdalil.no

org.  nr.: 945 905 794

bankonto: 1895.06.00922 

 

Skip Navigation Links.
Skip Navigation Links.

Informasjon fra Alvdal IL

Vi vil innen kort tid sende ut medlemskontingent i Alvdal IL for 2018.

 

2018 blir et fantastisk spennende år for Alvdal IL; med ny flerbrukshall på trappene (Sjulhustunet) og stadig vekst i idrettslagets tilbud og aktiviteter, ligger alt til rette for et godt idrettsår til beste for medlemmene! 

 

Alvdal IL med skigruppa i spissen har nettopp lagt bak seg et meget vellykket Solan Gundersens Vinterleker, og det har vært en begivenhetsrik vinter med gode resultater for Alvdal ILs utøvere der to bronsemedaljer i NM til Vegard Bjørn Gjermundshaug ble høydepunktet på seniornivå. Det har blitt arrangert serierenn i både langrenn og skiskyting med god deltakelse i både skilekanlegget i Sandeggbakken og på Steimoegga. Til vinteren blir det nytt LED-lys i lysløypa som vi håper og tror bidrar til at enda flere vil finne veien til Steimoegga Idrettspark.

 

Håndball og turn har gode medlemstall og stor deltakelse på sine aktiviteter som baseres på lekorienterte basisferdigheter alle barn har glede og nytte av. Og hvem gleder seg vel ikke til den nye flerbrukshallen står klar i november? Et kjempeløft for Alvdal og ikke minst for våre aktive, barn og unge.

 

Fotballen yrer av liv og sesongen er allerede i gang. Et dyktig styre er på plass og det oser av optimisme i hele gruppa. I september går ventelig Krokfoten fotbøllturnering igjen av stabelen med stadig økende deltakelse også utenfor Nord-Østerdal.

 

Orienteringsgruppa har planlagt en svært spennende o-sesong. Med bygdakamp mot Folldal og sommerløpet som en del av "Sommerløpene i Nord-Østerdal" 6.juli, for å nevne noe. O-gruppa gjør en betydelig innsats for å legge til rette for økt rekruttering til sporten. Kom og prøv da vel! Komplett program for o-sesongen finner du på o-gruppas sider på http://www.alvdalil.no/.

 

Trimutvalget melder at det blir Solan Gundersens styrkeprøve i år også. Veien til Tronfjellet blir etter all sannsynlighet reparert slik at ivrige syklister nok en gang skal få bryne seg på en av Norges hardeste motbakker i spektakulære omgivelser.

 

Vi håper du vil være med å støtte Alvdal IL i årene som kommer. Alvdal IL er en hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet og favner om mange av innbyggerne. Vi ønsker å rekruttere enda flere, både aktive og frivillige. 

 

Vi ønsker deg velkommen med på laget 😊

ail fotball Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail langrennFoto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail orientering IvarFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail skicross 1Foto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail skiskyting Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail småfotball Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail solanFoto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail styrkeprøve Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail turn3Foto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail håndballFoto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no